Nieuwe badkamer, keuken of toilet

 • 1

  Vraag het aan en maak een afspraak

  U bepaalt zelf wanneer u de badkamer, keuken of het toilet laat vervangen. Dit doet u eenvoudig via Mijn Plavei. Een van onze onderhoudsspecialisten komt bij u langs en legt u uit wat de mogelijkheden en de voorwaarden zijn.

 • 2

  Weten of u moet betalen of niet

  Wanneer een badkamer, keuken of toilet is afgeschreven, is vervanging voor u kosteloos. Maar, ook als u de badkamer, keuken of het toilet eerder wilt vervangen, dan is dit mogelijk. U betaalt dan voor de jaren dat er eerder vervangen wordt.

  Voor een keukenblok gaan we uit van een levensduur van 20 jaar. Voor de vervanging van tegels, een badkamer en een toilet is de periode 40 jaar. Vervanging na deze periode is voor rekening van Plavei.

 • 3

  U ontvangt en tekent het afkoopvoorstel

  Wanneer de badkamer, keuken of het toilet nog niet volledig is afgeschreven, ontvangt u na het gesprek met een medewerker van Plavei een afkoopvoorstel met een akkoordverklaring. Als u akkoord gaat, tekent u de akkoordverklaring en stuurt u deze terug in bijgevoegde antwoordenvelop.

   

 • 4

  Eventueel betalen van restantbedrag

  Nadat we de akkoordverklaring van u hebben ontvangen, sturen we een factuur voor het restantbedrag. Als dit van toepassing is. Zodra we het restantbedrag hebben ontvangen. sturen we u een bevestigingsbrief. Hierin staat welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren. De aannemer maakt een afspraak met u. 

   

 • 5

  De aannemer komt langs, u maakt een keuze

  Samen met een aannemer kijkt u naar uw wensen en de verschillende mogelijkheden die we u kunnen bieden. U kunt daar zelf een keuze in maken. De keuzes bestaan uit een standaard basisopstelling en -assortiment en extra opties.

  Met de extra’s kunt u de basis uitbreiden als u dat wilt. U ontvangt van de aannemer een offerte wanneer u kiest voor de extra opties. Wat standaard is, de prijslijst en de eventuele extra's leest u in onze brochure. De aannemer neemt de brochure ook mee naar de afspraak.

 • 6

  De financiën zijn geregeld, de aannemer gaat aan de slag

  Als de aannemer van u de getekende offerte heeft ontvangen en wanneer u alles heeft betaald, gaat de aannemer de benodigde zaken bestellen. Binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling, neemt de aannemer contact met u op. Hij maakt dan met u een afspraak om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

  U heeft niet gekozen voor extra’s? Dan maakt de aannemer direct een afspraak met u. 

 • 7

  Uw nieuwe badkamer, keuken en/of toilet is klaar

  Als de aannemer de werkzaamheden voor uw nieuwe badkamer, keuken of toilet naar uw tevredenheid heeft afgerond, dan tekent u het opleverdocument. Als er nog punten zijn die nageleverd moeten worden, staat dit op het opleverdocument vermeld. Plavei is daarna, zoals gewoonlijk, verantwoordelijk voor het onderhoud aan uw nieuwe keuken, badkamer en/of toilet.

  Eventuele aanwezige apparatuur (extra’s) wordt uitgesloten van onderhoud. U heeft deze zelf betaald, dus u bent zelf eigenaar van deze apparatuur. En dus ook verantwoordelijk voor het onderhoud ervan.

  We hopen dat u met veel plezier gebruik maakt van uw nieuwe badkamer, keuken of toilet. We willen dit graag van uw weten en daarom nemen we telefonisch contact met u op om te horen hoe uw ervaring is. Zo willen we de dienstverlening verbeteren.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden