Geen objecten gevonden

Week van het Huren: 8 en 9 oktober 2021

Op 8 en 9 oktober vieren wij onze eigen 'Week van het Huren'. Deze week bestaat niet meer, maar wij vinden deze week zo leuk dat we het gewoon eigenwijs blijven vieren! Hoe we dat dit jaar gaan doen? U leest het hieronder.

Zet uw buren of uzelf in het zonnetje

Mag uw buur weleens in het zonnetje gezet worden om welke reden dan ook? Misschien is uw buur altijd behulpzaam en staat als het nodig voor u klaar. Of heeft uw buur de tuin atijd spikspan in orde. Of is er een hele andere reden waarom hij of zij in het zonnetje gezet mag worden. Laat het ons weten. Deze toppers verrassen we op 8 en 9 oktober met iets leuks. Vul onderstaand formulier in (let op: dit kon tot 6 oktober). Of bel of mail ons. Dat mag natuurlijk ook. Vindt u dat uzelf in het zonnetje gezet mag worden? Dat kan natuurlijk ook. U mag ook uw eigen naam invullen op onderstaand formulier. 

Heel veel toppers

We brengen een bezoekje aan alle toppers in de wijk. Ze ontvangen van ons iets leuks. Ook gaan we zelf op 8 en 9 oktober de wijken in. Zien we een mooi onderhouden tuin? Of iets anders waar we blij van worden? Dan bellen we misschien wel bij u aan.

We beseffen ons dat we heel vele toppers als bewoners hebben. Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen helaas niet bij iedereen langs. 

Blijf op de hoogte

Volg ons op facebook: www.facebook.com/bijplavei

Deel deze pagina