Werken bij Plavei Contact

Kosten medisch advies

De kosten voor het medisch advies bedragen € 117,50 excl. BTW. Deze kosten moet u voor uw spreekuurbezoek voldoen aan MO-zaak. Indien u niet betaald heeft, volgt er geen uitnodiging. Bij niet- of niet tijdig afmelden worden kosten in rekening gebracht. Kunt u het bedrag niet zelf financieren, dan kunt u een aanvraag voor de kostenreductie indienen bij bijzondere bijstand bij uw gemeente. De procedure hiervoor kan verschillen per gemeente. Hiervoor moet u zelf contact opnemen met de gemeente waar u woont.

Teruggave kosten

Wanneer u op basis van medische urgentiestelling een woning heeft gevonden bij De Corporatie en hiervoor de huurovereenkomst heeft getekend, komen de kosten van de medische urgentiestelling voor rekening van De Corporatie. 

Heeft u het bedrag zelf betaald, dan ontvangt u als huurder van De Corporatie  de kosten van de medische urgentiestelling van De Corporatie retour als korting op uw eerste verhuurnota. Dit is alleen van toepassing als u geen of geen volledige vergoeding op basis van bijzondere bijstand gemeente heeft ontvangen.  Ook woningzoekenden die op dit moment al een geldende medische urgentie hebben, die niet is verstrekt door MO-zaak, krijgen geen geld retour bij het tekenen van hun huurovereenkomst.