Werken bij Plavei Contact

Hoe reageer ik op een woning?

Als u bent ingeschreven als woningzoekende reageert u via Entree op een woning. U logt in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens verschijnen de woningen waar u op kunt reageren. U kunt op twee lopende advertenties van woningen tegelijk reageren welke worden aangeboden via meettijd of loting. Bij woningen die via 'direct te huur' worden verdeeld, mag u zo vaak reageren als u wilt.

Als u op twee advertenties gereageerd heeft en u ziet in het nieuwe aanbod een beter passende woning, kunt u via 'mijn entree' een van de twee reacties intrekken. Daarna kunt u reageren op de beter passende woning.

Let op: er zijn verschillende websites in omloop die advertenties van Entree kopier├źn en deze adverteren op hun eigen website. Een voorbeeld van dit soort websites is www.Housingtarget.com. Ze vragen u om tegen kosten een profiel aan te maken om vervolgens te kunnen reageren. Doe dit niet! Komt u een leuke woning tegen via een andere website? Kijk dan altijd of de woning ook op www.entree.nu staat. Zo ja? Reageer dan via Entree.