Werken bij Plavei Contact

Wat doe ik bij buitensluiting?

Plavei heeft geen reservesleutels van haar huurwoningen, maar als u bent buitengesloten kunnen wij u wel op een andere manier weer binnen laten. Het is afhankelijk van het soort slot, op welke manier dit mogelijk is. Hier zijn kosten aan verbonden die voor uw eigen rekening komen.

U kunt natuurlijk ook zelf opdracht geven aan een bedrijf van uw keuze. Deze bedrijven hanteren eigen tarieven.

Intern:

Wij kunnen Theo of Gerard bellen als er een raam open staat. Is dit niet het geval dan Waalko Hubers, Marcel Menting of Koenders bellen om het gelijk op te pakken. Als Theo of Gerard dit oppakt, dan de bon doorbelasten. Kosten is afhankelijk van de arbeid. Volgens Frank S. hanteren wij een uurloon van € 42,- +/-.

Als ze rechtstreeks de politie hebben gebeld en zij hebben de deur geforceerd, moet de huurder een politierapport aanleveren. De politie plaatst dan een tijdelijke cilinder. Wij kunnen een nieuwe cilinder plaatsen, de factuur word naar de huurder opgestuurd en zij kunnen deze kosten dan declareren bij de politie. De politie heeft daar een potje voor. Politierapport doorsturen naar de afdeling onderhoud.