Stage lopen bij Plavei

Plavei vindt het belangrijk om studenten de mogelijkheid te bieden om te leren binnen onze organisatie. Wij bieden daarom veel mogelijkheden om stage te lopen of om bijvoorbeeld een afstudeeropdracht te doen bij ons. We hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het opleiden van studenten. Veel studenten boden wij een mooie stageplaats. Stagiaires doen bij Plavei overal aan mee om zo het werkende leven in zijn geheel te ervaren. Ons motto is dan ook: stagiaires leren niet alleen van ons, maar wij leren ook van stagiaires.

Damian (oud-stagiair bedrijfsadministrateur): ''Mijn stage bij Plavei was leerzaam en fijn. Ik mocht op mijn afdeling veel zelfstandig doen en dat geeft toch een bepaalde verantwoordelijkheid. Elke dag kreeg ik kansen en nieuwe uitdagingen. En er was genoeg werk te doen. Ik verveelde mij nooit. Dat vond ik echt een pluspunt; ik mocht en kon veel doen. Ik werkte samen in een gezellig en gedreven team, wat mij elke dag energie gaf! Kortom, bij Plavei zijn er uitdagingen genoeg!''

Demi (oud-stagiair secretariaat en receptie): ''Ik vond Plavei een fijn leerbedrijf omdat ik hier de tijd kreeg om dingen te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Ik vind het fijn dat ik hier een kans kreeg om mijn opleiding af te ronden. In het begin heb ik wat meer begeleiding nodig gehad. En die kreeg ik ook. Als stagiaire werd ik betrokken bij alles, zoals personeelsuitjes en kerstbijeenkomsten. Ze behandelen je net zoals een echte medewerker. Dat is een fijn gevoel. Ook heb ik hier uitgevonden waar ik binnen mijn opleiding goed en minder goed in was.''

Stage lopen voor een MBO of HBO opleiding?

Voor een aantal MBO opleidingen zijn wij een erkend leerbedrijf. Voor welke opleidingen we op dit moment een erkenning hebben lees je op dit erkenningsoverzicht. Ook HBO studenten kunnen bij ons terecht. Voor een meewerkstage of afstudeerstage. We kijken samen met je of we een geschikte plaats of leuke opdracht hebben.

Wil je bij ons stage lopen? Stuur ons dan een brief en je CV. Geef in de brief aan welke opleiding je volgt en welke periode je stage moet lopen. En vertel ons wat je graag wilt leren bij Plavei. De brief en je CV mag je sturen naar onze stagecoƶrdinator Sophia van Duivenboden via s.vanduivenbodenplaveinl. Vragen? Bel ons dan via 0316 - 26 66 00.

Taalstages en werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Ook bieden wij taalstages voor mensen die aan het inburgeren zijn. We kijken dan samen naar een geschikt taalmaatje binnen onze organisatie. Ook creƫren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Neem contact met ons op!

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden