Reparatie aan de woning

Let op: door de coronamaatregelen komen we alleen bij u langs voor urgente reparatieverzoeken. Onder urgente reparaties vallen bijvoorbeeld lekkages, stroomstoringen, buitensluitingen, glasbreuken en verstoppingen. Bel ons: 0316 - 29 66 00. 

Vervelend, er is iets kapot in of aan uw woning. Uw tuinachterdeur sluit bijvoorbeeld niet meer goed of de lamp in uw schuur is kapot. Het kan van alles zijn. Soms reparareert u dit zelf, in andere gevallen kunt u het door Plavei laten maken.

Abonnement op onderhoud- en glasservice

Wilt u dat Plavei een groot deel van de werkzaamheden uitvoert die u wettelijk zelf moet doen? Neem dan een abonnement op de onderhoud- en glasservice van Plavei. Met een abonnement voeren we klein onderhoud uit tegen een klein bedrag in de maand. Lees meer over onderhoud- en glasservice. Via Mijn Plavei wordt u gemakkelijk lid. 

Wie is verantwoordelijk? 

In de onderhoudsbrochure leest u voor welke reparaties u zelf verantwoordelijk bent en waarvoor Plavei verantwoordelijk is.

 • 1

  Zelf regelen

 • 2

  Reparaties inplannen

  Een reparatieverzoek dient u gemakkelijk en snel in via Mijn Plavei. Voor het indienen van een reparatieverzoek logt u in met uw postcode en huisnummer. 

  Heeft u een spoedeisende reparatie? Neem dan telefonisch contact met ons via telefoonnummer 0316 - 29 66 00.

  Geef zelf geen opdracht aan een ander bedrijf zonder toestemming van Plavei. Doet u dat wel, dan zijn de kosten voor u.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden