Over dit project

 

We moeten onze vastgoedportefeuille verjongen en passend maken voor de huurder van de toekomst. Aandacht voor de verduurzaming van ons bezit is noodzaak. Om aan onze eigen ambities en afspraken en wetgeving te voldoen, maken we de komende jaren hierin grote stappen. We investeren de komende jaren fors in onze woningvoorraad, zodat deze klaar is voor de toekomst. Er is ‘werk aan de woning!’.

We renoveren en verduurzamen 52 woningen in de Molenwijk 

We pakken deze 52 woningen aan vanwege loslatende gevelplaten, de slechte energieprestatie én vocht- en tochtproblemen. We pakken voornamelijk de buitenkant van de woningen aan. De woningen krijgen nieuwe gevels en daken. Ook maken we de woningen zeer energiezuinig. Daarnaast bekijken we de noodzaak om keukens, toiletten en badkamers aan te pakken. 

Het duurt nog even voordat we starten

De planning is dat de woningen in de tweede helft van 2021 en de eerste helft van 2022 worden gerenoveerd. De renovatie van de woningen is best ingrijpend. Dit heeft een goede voorbereiding nodig. En een goede voorbereiding kost tijd. We moeten bijvoorbeeld onderzoeken gaan uitvoeren, zoals een flora en fauna onderzoek. 

Een comfortabele én zeer energiezuinige woning

De bewoners krijgen door de renovatie een comfortabele én zeer energiezuinige of zelfs energieneutrale woning. Met eventueel een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet. Daarnaast verbetert ook de uitstraling van de woningen. De woningen krijgen een mooie, nieuwe gevel.

 

 

 


Algemeen

 • Plaats Didam

Planning

 • Duur van onderhoud Tot 2022
 • Status Voorbereidingsfase
 • Planning Start eind 2021 tot 2022
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden