Naar overzicht

Verduurzamen van ruim 500 woningen in Angerlo, Giesbeek en Didam

Angerlo, Giesbeek en Didam

Over dit project

We moeten onze vastgoedportefeuille verjongen en passend maken voor de huurder van de toekomst. Aandacht voor de verduurzaming van ons bezit is noodzaak. Om aan onze eigen ambities en afspraken en wetgeving te voldoen, maken we de komende jaren hierin grote stappen. We investeren de komende jaren fors in onze woningvoorraad, zodat deze klaar is voor de toekomst. Er is ‘werk aan de woning!

Alle woningen kregen een energielabel A

Afgelopen jaren verduurzaamden we ruim 500 woningen. Alle woningen kregen een energielabel A.Een woning met een energielabel A is goed geisoleerd en verbruikt minder energie. En dat is goed voor de wooncomfort, portemonnee en moeder natuur. De woningen kregen onder andere spouwisolatie, dakisolatie en HR+ glas. Veel woningen werden voorzien van zonnepanelen. 

Geen huurverhoging, wel lagere energiekosten

De woningen werden verduurzaamd zonder dat de huurder meer huur gaat betalen. De besparing op de energierekening komt daarmee volledig ten goede aan de bewoners. 

We maakten gebruik van de STEP subsidie

Dit is een stimuleringsregeling van het ministerie. Om hiervoor in aanmerking te komen moet een huurwoning minimaal twee labelstappen maken. 


Algemeen

 • Plaats Angerlo, Giesbeek en Didam

Planning

 • Duur van onderhoud Tot 2020
 • Planning Afgerond
 • Partijen

 • Projectleider Wilbert Meijer
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden