Overgangsregeling huurders Plavei

Overgangsregeling voor huurders van Plavei die na 2013 in een woning van Plavei zijn komen wonen

Bent u op dit moment huurder van Plavei en na 1 januari 2013 op uw huidige adres komen wonen? Dan komt u in aanmerking voor het behoud van uw oude registratiedatum. U start dan met meer meettijd. 
Vul het formulier hieronder in. Plavei past uw regsitratiedatum in Entree aan. Schrijf u wel eerst in bij Entree, wanneer u hier nog niet staat ingeschreven.

Uw kunt uw datum zelf opvragen en controleren

We vragen u in het formulier de datum in te vullen waarop u op uw oude adres bent komen wonen. Voordat u uw huidige woning heeft betrokken. Huurders van Plavei die in of na 2013 verhuisd zijn, mogen de woonduur die ze hiertussen hebben opgebouwd, meenemen. Deze datum is de registratiedatum die u meeneemt naar Entree. Vanaf deze datum start u met het opbouwen van meettijd. Let op: bij woningtoewijzing controleren corporaties deze datum aan de hand van een historisch uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (GBA). Wijkt deze datum af? Dan wordt deze gecorrigeerd. Dit kan consequenties hebben voor de woningtoewijzing.

Opvragen via het GBA of online

U kunt de datum dat u op uw oude adres bent komen wonen opvragen via het GBA. De kosten hiervoor bedragen € 11,70. U kunt ook gratis www.mijnoverheid.nl raadplegen (inloggen, persoonlijke gegevens, basisregistratie personen, adresgegevens, aanvangsdatum woning voor de huidige woning).

Bekijk in het stroomschema of deze regeling op u van toepassing is. Huurders kunnen tot 31 december 2018 gebruik maken van deze regeling.

Let op:

Om uw meettijd aan te kunnen passen, hebben we uw (oude) inschrijfgegevens nodig. Met het invullen van het formulier, geeft u ons toestemming om uw inschrijfgegevens op te mogen vragen met als doel deze regeling toe te kunnen passen. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt in het kader van deze regeling.

Mijn gegevens
Aanhef*
Privacy*
Aan de hand van onderstaande gegevens kunnen we de registratiedatum aanpassen:
Was u op het moment van toewijzing op bovengenoende datum een starter of een doorstromer? Ik was een:*

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden