Kan ik gebruik maken van een gratis aanhangwagen?

Bent u een nieuwe huurder van Plavei? Dan bieden we u de mogelijkheid om maximaal twee aaneengesloten dagen gratis gebruik te maken van een aanhanger van de Tatelaar. Zo maken we uw verhuizing nog makkelijker! U kunt kiezen uit drie soorten aanhangwagens. Als extra service leveren we bij de aanhanger gratis een steekwagen.

Voucher

Met de voucher 'Gratis aanhanger nieuwe huurder Plavei' kunt u gebruik maken van dit mooie aanbod. Deze voucher ontvangt u bij het tekenen van de huurovereenkomst.

Spelregels

  1. De voucher is tot een maand na dagtekening van de huurovereenkomst met Plavei geldig. Daarna kunt u geen gebruik meer maken van het gratis aanbod.
  2. U reserveert de aanhanger bij de Tatelaar. Dit kan mondeling of via internet. Tegen inlevering van de voucher is de huur gedurende maximaal 2 aangesloten dagen (48 uur) gratis. Daarna geldt het normale dagtarief.
  3. De voucher is naamsgebonden en is niet overdraagbaar. Dit betekent dat degene die op de voucher vermeld staat, degene is die de huurovereenkomst met de Tatelaar aangaat. Deze persoon dient zich bij inlevering van de voucher te legitimeren bij de Tatelaar.
  4. Alleen originele en volledig ingevulde vouchers zijn geldig. Dit betekent dat de voucher niet geldig is bij doorhalingen, aanpassingen, verwijderingen, onvolledigheid of kopie├źn.
  5. Op de aanvraag en huurovereenkomst zijn de voorwaarden van de Tatelaar van toepassing. Deze ontvangt u op aanvraag van Tatelaar.
  6. De borgstelling is voor uw eigen rekening.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden