PIN-verklaring gemeente Montferland

Wilt u verhuizen vanuit een andere gemeente naar de gemeente Montferland en bent u van plan om dan een woning te huren via Plavei? En wilt u een uitkering aanvragen? Sinds 1 januari 2015 vraagt de gemeente Montferland u om dan eerst een PIN-verklaring te ondertekenen.

Wat is een PIN-verklaring?

PIN staat voor ‘Project Instroom Nieuwe bewoners’. In de PIN-verklaring staat dat u weet wat de gemeente Montferland van u verwacht als u een uitkering aanvraagt. De gemeente Montferland verwacht bijvoorbeeld dat u actief op zoek gaat naar werk.

Hoe ontvangt u een PIN-verklaring?

Om de PIN-verklaring te ontvangen en dus in aanmerking te komen voor een huurwoning van Plavei, kunt u een afspraak maken bij de afdeling Sociale Zaken van de gemeente Montferland. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0316 – 29 13 91 of per e-mail via socialezakenmontferlandinfo. Vermeld daarbij uw Burgerservicenummer (BSN).

Zonder PIN-verklaring geen huurwoning

Zonder PIN-verklaring kan Plavei u geen huurcontract voor een woning in de gemeente Montferland aanbieden. Vraag deze PIN-verklaring dus tijdig aan, zodat u deze kunt overhandigen aan de woningcorporatie. De PIN-verklaring moet actueel en ondertekend zijn en is vanaf ondertekening twee maanden geldig.

Meer informatie over een PIN-verklaring?

Heeft u vragen over deze PIN-verklaring? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Montferland via telefoonnummer 0316 – 29 13 91 of per e-mail via socialezakenmontferlandinfo.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden