Geen objecten gevonden

We plaatsen rookmelders in uw woning

Publicatiedatum: 13-10-2021

Brand in uw woning, daar denkt u liever niet over na. Wij vinden het belangrijk dat u veilig woont. Een ongelukje zit in een klein hoekje en een kleine vlam kan snel veranderen in een groot vuur.  Komende periode gaan wij rookmelders plaatsen in al onze woningen. Een deel van onze woningen heeft al rookmelders, deze worden vervangen voor nieuwe. We zijn wettelijk verplicht om voor 1 juli 2022 in al onze woningen rookmelders te plaatsen. 

Rookmelders op elke verdieping in uw woning

Onze woningen moeten vanaf 1 juli 2022 op elke woonverdieping minimaal één goedwerkende en veilige rookmelder hebben hangen. Dit is wettelijk verplicht. Daarom hebben wij uw medewerking écht nodig.

De Naobers Vastgoedonderhoud plaatst de rookmelders

Aankomende periode gaan de medewerkers van De Naobers aan de slag met het plaatsen van rookmelders in onze woningen. Is uw woning aan de beurt? U ontvangt eerst van ons een brief, daarna een brief van De Naobers. In deze brief vindt u alle informatie over de datum en het tijdstip waarop de rookmelders geplaatst worden. Het plaatsen van de rookmelders duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de afspraak plaatst de medewerker op elke woonverdieping minimaal één rookmelder. Dit gebeurt aan het plafond en in de zogenaamde ‘verkeersruimtes’. Dit zijn bijvoorbeeld de hal of overloop.

We vragen u thuis te zijn tijdens de afspraak

De werkzaamheden vinden in de woning plaats. Daarom vragen we u thuis te zijn tijdens de afspraak. Komt de voorgestelde datum of tijdstip niet goed uit? Dat kan. Neem dan contact op met De Naobers. De contactgegevens vindt u in de brief die u van hen ontvangt. U maakt dan samen een nieuwe afspraak.

U ontvangt een gebruikerskaart die de medewerker van Naobers in uw meterkast hangt

Op de kaart staat informatie over de rookmelders en waar u terecht kunt bij eventuele storingen. Lees deze goed door. Bij vragen stel deze dan op dat moment aan de medewerker van Naobers.

De rookmelders zijn eigendom van Plavei

De rookmelders mag u niet verwijderen. Deze moeten in uw woning blijven. Als u ze wel verwijderd bent u zelf verantwoordelijk voor de risico’s en kosten. Als u gaat verhuizen controleren we of ze aanwezig zijn.

Deel deze pagina