Geen objecten gevonden

We zijn er, met veiligheidsmaatregelen, voor u

Publicatiedatum: 30-03-2021

Ook in deze bijzondere tijd. De overheid neemt maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook bij Plavei volgen we deze richtlijnen op. Uw en onze veiligheid zijn het belangrijkste. Onze medewerkers werken zoveel als mogelijk thuis en onze kantoren zijn gesloten. 

We zijn bereikbaar via de mail én telefoon. We helpen u graag. 

We zijn bereikbaar en helpen u bij voorkeur digitaal

We zijn op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar via infoplaveinl of  0316 – 29 66 00. Onze kantoren zijn gesloten. 

We voeren alleen urgente reparatieverzoeken uit 

We voeren alleen urgente reparatieverzoeken uit. Onder urgente reparaties vallen bijvoorbeeld lekkages, stroomstoringen, buitensluitingen, glasbreuk en verstoppingen. Onderhoudsmedewerkers en aannemers die voor een urgent verzoek over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen voor voldoende afstand. Ook dragen ze een mondkapje. We laten u graag zien hoe de vakman te werk gaat. We ontwikkelden daarom een flyer. Deze vindt u hieronder. 

Flyer 'Samen veilig doorwerken bij Plavei'

Heeft u een urgent verzoek? Mail of bel ons dan via info@plavei.nl of 0316 - 29 66 00. Het is tijdelijk niet mogelijk om uw reparatieverzoek door te geven via ons online huurdersportaal Mijn Plavei. 

Vastgoedprojecten en groot onderhoudsprojecten gaan door

Lopende vastgoedprojecten en groot onderhoudsprojecten gaan door. Ook hiervoor geldt dat vaklieden zich aan de veiligheidsmaatregelen houden en zorgen voor voldoende afstand. 

Een fijne bijkomstigheid is dat we op deze manier onze schilders, installateurs en aannemers ook aan het werk houden. Waarmee we hopelijk de economische gevolgen voor hen beperken. 

Uw huur betalen

Uw huur betalen doet u het snelst via een automatische incasso of iDeal als u inlogt in Mijn Plavei. Meer informatie over het betalen van uw huur vindt u hier. Lukt het u door deze spannende tijden niet om (op tijd) uw huur te betalen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen wat we voor u kunnen betekenen.

Woninginspecties en opleveringen

Heeft u uw huur opgezegd? Wij voeren woninginspecties en opleveringen uit, maar in aangepaste vorm. Een medewerker neemt contact met u op. Hij of zij legt aan u uit hoe we te werk gaan.

Huisbezoeken en spreekuren

We gaan zo min mogelijk op huisbezoek. We handelen zoveel mogelijk telefonisch af.  

Onze medewerkers nemen niet deel aan fysieke vergaderingen en bijeenkomsten die door andere organisaties worden georganiseerd. 

De Plavei kletslijn

Door de maatregelen rondom het coronavirus blijven we voorzichtig met bezoekjes aan buren, opa's en oma's. Dit 'geisoleerde' leven raakt ons allemaal. Maar bij een grote groep mensen kan het ook eenzaamheid veroorzaken. Wij openden daarom de Plavei kletslijn. Onze medewerkers nemen telefonisch contact op met mensen die behoefte hebben aan een sociaal contact. Bent of kent u iemand die behoefte heeft aan sociaal contact? Iemand die het leuk vindt om af en toe te bellen om even gezellig te kletsen? Laat ons dit weten: info@plavei.nl of 0316 - 29 66 00. Vermeld het telefoonnummer en hoelaat er gebeld mag worden!

Bij alles wat we doen staat uw en onze veiligheid voorop. Op deze manier hopen we u zo goed mogelijk te helpen! 

Deel deze pagina