Maatregelen vanwege het coronavirus

Publicatiedatum: 04-06-2020

De overheid heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook bij Plavei volgen we deze richtlijnen op. We zijn gewoon bereikbaar, maar ons kantoor is gesloten.

We pakken alle reparatieverzoeken weer op! 

Vanaf woensdag 27 mei pakken we alle reparatieverzoeken weer op. Dit geldt ook voor de planmatig onderhoudswerkzaamheden. Onze onderhoudsmedewerkers en aannemers die bij u over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. We laten u graag zien hoe de vakman te werk gaan. Wij ontwikkelden daarom de flyer 'Samen veilig doorwerken bij Plavei'.

Een fijne bijkomstigheid is dat we op deze manier onze schilders, installateurs en aannemers ook aan het werk houden. Waarmee we hopelijk de economische gevolgen voor hen beperken. Reparatieverzoek? Dien 'm gemakkelijk in via Mijn Plavei. Of mail of bel ons. 

Kantoor tijdelijk dicht

Onze servicelocatie in ’s-Heerenberg en ons kantoor in Didam zijn gesloten voor bezoek. We kunnen helaas nog niet zeggen wanneer én hoe onze kantoren weer opengaan. Als we weer opengaan, willen we dat op een verantwoorde manier doen. Dit bereiden we goed voor. We houden u hiervan op de hoogte. 

Bereikbaar via e-mail en telefoon 

We zijn op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar via info@plavei.nl of  0316 – 29 66 00. 

Uw huur betalen

Op dit moment kunt u uw huur niet pinnen bij ons op kantoor. Betalen kunt u het beste doen met een automatische incasso of via Ideal als u inlogt in Mijn Plavei. Meer informatie over het betalen van uw huur vindt u hier. Mocht het door deze spannende tijden niet lukken om (op tijd) uw huur te betalen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen wat we voor u kunnen betekenen.

Woninginspecties en opleveringen

Wij voeren woninginspecties en opleveringen wel uit, maar dan in aangepaste vorm. Een medewerker neemt contact met u op. Hij of zij legt u uit hoe we te werk gaan.

Huisbezoeken en spreekuren

Alle geplande huisbezoeken gaan niet door. Ook de spreekuren in de info-woning in de Bloemenbuurt gaan niet door.

Onze medewerkers nemen geen deel aan vergaderingen en bijeenkomsten die door andere organisaties worden georganiseerd. 

Onze medewerkers schudden geen handen en houden gepaste afstand

Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ook houden ze gepaste afstand en wassen ze hun handen goed. 

Huismeesters aanwezig in onze complexen 

De huismeesters zijn weer zoveel mogelijk aanwezig in de complexen. Dit geldt ook voor de woon-zorgcomplexen. Ze houden zich aan alle maatregelen en zijn extra voorzichtig. 

Woont u in een woon-zorgcomplex? Vanuit de overheid zijn er maatregelen getroffen die bewoners van zorgcomplexen raken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u met veel vragen zit. Heeft u vragen? Neem per mail of telefonisch contact met ons op. We proberen dan ook zoveel mogelijk van u vragen te beantwoorden. Dit lukt misschien niet altijd omdat de ontwikkelingen heel snel gaan. Als we het niet weten, dan zoeken we het voor u uit. We hopen op uw begrip!

De Plavei kletslijn

Door de maatregelen rondom het coronavirus blijft iedereen zoveel mogelijk thuis. Bezoekjes aan buren, opa's en oma's worden uitgesteld. Dit 'geisoleerde' leven raakt ons allemaal. Maar bij een grote groep mensen kan het ook eenzaamheid veroorzaken. Wij openden daarom de Plavei kletslijn. Onze medewerkers nemen telefonisch contact op met mensen die behoefte hebben aan een sociaal contact. Bent of kent u iemand die behoefte heeft aan sociaal contact? Iemand die het leuk vindt om af en toe te bellen om even gezellig te kletsen? Laat ons dit weten: info@plavei.nl of 0316 - 29 66 00. Vermeld het telefoonnummer en hoelaat er gebeld mag worden!

Tijdelijke maatregelen

Bovenstaande maatregelen gelden tot nader bericht. We rekenen op uw begrip! 

Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u hier

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden