Maatregelen vanwege het coronavirus

Publicatiedatum: 15-10-2020

De overheid heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook bij Plavei volgen we deze richtlijnen op. We zijn telefonisch en per mail gewoon bereikbaar. Onze kantoren zijn op afspraak open.

Bereikbaar via e-mail en telefoon 

We zijn op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar via infoplaveinl of  0316 – 29 66 00. 

Kantoren open op afspraak

Ons kantoor in Didam is elke werkdag van 08.30 tot 12.30 op afspraak geopend. Onze servicelocatie in 's-Heerenberg is op dinsdag- en donderdagmorgen van 08.30 tot 12.30 uur op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak belt u ons via 0316 - 29 66 00. We vragen u wel voor binnenkomst uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden. Onze entreehal is coronaproof gemaakt. 

 

Reparatieverzoeken worden uitgevoerd

Dit geldt ook voor de planmatig onderhoudswerkzaamheden. Onze onderhoudsmedewerkers en aannemers die bij u over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. We laten u graag zien hoe de vakman te werk gaat. Wij ontwikkelden daarom een flyer. Deze vindt u hieronder.

Flyer 'Samen veilig doorwerken bij Plavei'

Een fijne bijkomstigheid is dat we op deze manier onze schilders, installateurs en aannemers ook aan het werk houden. Waarmee we hopelijk de economische gevolgen voor hen beperken. Reparatieverzoek? Dien deze gemakkelijk in via Mijn Plavei. Of mail of bel ons. 

 

Uw huur betalen

Uw huur betalen kunt u het beste doen met een automatische incasso of via iDeal als u inlogt in Mijn Plavei. Meer informatie over het betalen van uw huur vindt u hier. Lukt het u door deze spannende tijden niet om (op tijd) uw huur te betalen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen wat we voor u kunnen betekenen.

Woninginspecties en opleveringen

Wij voeren woninginspecties en opleveringen wel uit, maar in aangepaste vorm. Een medewerker neemt contact met u op. Hij of zij legt aan u uit hoe we te werk gaan.

Huisbezoeken en spreekuren

We gaan zo min mogelijk op huisbezoek. We handelen zoveel mogelijk telefonisch af.  

Onze medewerkers nemen zo min mogelijk deel aan vergaderingen en bijeenkomsten die door andere organisaties worden georganiseerd. 

Onze medewerkers schudden geen handen, houden gepaste afstand en dragen mondkapjes

Onze medewerkers schudden geen handen. Ook houden ze gepaste afstand, wassen ze hun handen goed en dragen ze mondkapjes. 

De Plavei kletslijn

Door de maatregelen rondom het coronavirus blijven we voorzichtig met bezoekjes aan buren, opa's en oma's. Dit 'geisoleerde' leven raakt ons allemaal. Maar bij een grote groep mensen kan het ook eenzaamheid veroorzaken. Wij openden daarom de Plavei kletslijn. Onze medewerkers nemen telefonisch contact op met mensen die behoefte hebben aan een sociaal contact. Bent of kent u iemand die behoefte heeft aan sociaal contact? Iemand die het leuk vindt om af en toe te bellen om even gezellig te kletsen? Laat ons dit weten: info@plavei.nl of 0316 - 29 66 00. Vermeld het telefoonnummer en hoelaat er gebeld mag worden!

Tijdelijke maatregelen

We houden de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten en sluiten onze maatregelen daar zoveel mogelijk op aan. We rekenen op uw begrip! 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden