Maatregelen vanwege het coronavirus - kantoren gesloten

Publicatiedatum: 01-04-2020

De overheid heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook bij Plavei volgen we deze richtlijnen op. We zijn gewoon bereikbaar, maar ons kantoor is gesloten. Als afspraken geen spoed hebben, proberen we u telefonisch te helpen of we verzetten de afspraak.

 

Kantoor tijdelijk dicht

Onze servicelocatie in ’s-Heerenberg en ons kantoor in Didam zijn gesloten voor bezoek. Dit geldt in ieder geval tot en met 28 april.

Bereikbaar via e-mail en telefoon 

We zijn op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur bereikbaar via info@plavei.nl of  0316 – 29 66 00. U kunt uw reparatieverzoeken t/m 28 april niet indienen via Mijn Plavei.

We voeren alleen spoedreparaties uit 

Bijvoorbeeld als u zich heeft buitengesloten, bij het vermoeden van een gaslek of als u een lekkage heeft. Bel dan 0316 – 29 66 00. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar bij spoed. Buiten kantoortijden wordt u automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. 

Uw huur betalen

Op dit moment kunt u uw huur niet pinnen bij ons op kantoor. Betalen kunt u het beste doen met een automatische incasso of via Ideal als u inlogt in Mijn Plavei. Meer informatie over het betalen van uw huur vindt u hier. Mocht het door deze spannende tijden niet lukken om (op tijd) uw huur te betalen, neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen wat we voor u kunnen betekenen.

Woninginspecties en opleveringen

Wij voeren woninginspecties en opleveringen wel uit, maar dan in aangepaste vorm. Een medewerker neemt contact met u op. Hij of zij legt u uit hoe we te werk gaan.

Huisbezoeken en spreekuren

Alle geplande huisbezoeken gaan niet door. Ook de spreekuren in de info-woning in de Bloemenbuurt gaan niet door.

Onze medewerkers nemen geen deel aan vergaderingen en bijeenkomsten die door andere organisaties worden georganiseerd. 

Onderhoud aan woningen

We voeren alleen noodzakelijke klussen uit. Andere onderhoudswerkzaamheden stellen we uit. We informeren onze bewoners hier persoonlijk over.

Onze medewerkers schudden geen handen en houden gepaste afstand

Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ook houden ze gepaste afstand en wassen ze hun handen goed. 

Geen huismeesters aanwezig in onze complexen 

Woont u in een woon-zorgcomplex? Vanuit de overheid zijn er maatregelen getroffen die bewoners van zorgcomplexen raken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u met veel vragen zit. Heeft u vragen? Neem per mail of telefonisch contact met ons op. We proberen dan ook zoveel mogelijk van u vragen te beantwoorden. Dit lukt misschien niet altijd omdat de ontwikkelingen heel snel gaan. Als we het niet weten, dan zoeken we het voor u uit. We hopen op uw begrip!

Tijdelijke maatregelen

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot en met 28 april. We rekenen op uw begrip. 

Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u hier

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden