Vacature: Technisch specialist planmatig onderhoud (36 uur)

Publicatiedatum: 29-06-2018

Functieomschrijving

We zijn een moderne woningcorporatie die de klant op één heeft staan en investeert in de kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid van onze woningen. Het planmatig goed onderhouden van ons woningbezit is dan ook een belangrijk speerpunt. Denk daarbij aan het vernieuwen van badkamers, het aanbrengen van isolatie, het uitvoeren van buitenschilderwerk, het vervangen van kozijnen en het plaatsen van keukens. Om dit planmatige onderhoud goed te organiseren en uit te kunnen voeren, is ons team onderhoud op zoek naar een Technisch specialist planmatig onderhoud.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP) en de Meerjaren Onderhoudsbegroting (MJOB). Jij selecteert de juiste samenwerkingspartners (aannemers, installateurs, etc.) voor de uitvoering van de planmatige onderhoudswerkzaamheden, conform onze richtlijnen en doelstellingen. Bij de uitvoering van het planmatig onderhoud door deze samenwerkingspartners, bewaak jij de budgetten, de voortgang en de kwaliteit van de onderhoudsprojecten. Je vervult ook een belangrijke rol in de doorontwikkeling van het team onderhoud.

Verantwoordelijkheden:

 • Signaleren en begroten van het benodigde/gewenste planmatig onderhoud
 • Zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige en actuele MJOP en MJOB
 • Selecteren van samenwerkingspartners voor de uitvoering van het planmatig onderhoud
 • Uit laten voeren van het planmatig onderhoud binnen het gestelde budget, de afgesproken kwaliteitseisen, de afgesproken tijd en in goede samenwerking met huurders, collega’s, externe betrokkenen en instanties
 • Toezien op het gewenste onderhoudsniveau van de woning en het vastgoed
 • Participeren in (duurzaamheids)projecten en nieuwbouwprojecten
 • Zorgen voor een correcte administratieve vastlegging, registratie en verslaglegging
 • Fungeren als aanspreekpunt voor huurders, collega’s, aannemers, installateurs en andere samenwerkingspartners

Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken wij een krachtige en bevlogen kandidaat met visie op wonen en onderhoud. Je beschikt over natuurlijk leiderschap en als de situatie erom vraagt, zet je dit in. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om op een prettige en heldere wijze samen te werken en contacten met onze huurders te onderhouden. Ook weet je samenwerkingspartners op een juiste manier van informatie te voorzien en aan te sturen. Je bouwt bestendige werkrelaties op met deze partijen en weet ze maximaal te motiveren voor het kwalitatief goed en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden. Als persoon ben je als geen ander in staat om vooruit te kijken en ben je digitaal georiënteerd. Je weet zaken te plannen en te organiseren en controle en overzicht te behouden. Daarnaast beschik je over een ‘hands on’-mentaliteit, want je ondersteunt je collega’s met mutatie- en dagelijks onderhoud. Samen werken jullie aan het in goede staat brengen en houden van het woningbezit. 

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau (technisch opgeleid)
 • Kennis van vastgoed
 • Bouwkundig en installatietechnisch goed onderlegd
 • Aantoonbare ervaring met planmatig onderhoud
 • Ambitie om tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling
 • Competenties: zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk, sociabiliteit, communiceren, samenwerken

Wie zijn we en wat kunnen we bieden?

Plavei is een vooruitstrevende woningcorporatie met circa 40 medewerkers en ruim 4.000 wooneenheden, voornamelijk in de gemeente Montferland. De visie van Plavei is het bieden van betaalbaar en plezierig wonen in een duurzame, kansrijke en leefbare omgeving, nu en in de toekomst. Dit bereiken we door een efficiënte en transparante bedrijfsvoering en goede samenwerking. De maatschappelijke doelstellingen realiseren we in samenwerking met huurders en samenwerkingspartners. We stellen de woonbehoeften van onze klanten centraal en bieden daarbij een goede basisdienstverlening.

Plavei kent een modern organisatiemodel. Bij ons liggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Het organisatiemodel kent twee eenheden; de eenheid Klant en de eenheid Strategie, ondersteuning en specialisme.

Plavei wil een topbedrijf zijn. Door structureel oog te hebben voor de ontwikkeling van de competenties en talenten van medewerkers, ontwikkelt Plavei zich als een ondernemende en professionele organisatie. We zoeken mensen die verantwoordelijkheid durven nemen en elke dag het beste uit zichzelf willen halen met als doel het goed te doen voor de klant.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink Personeelsadvies verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de functie van Technisch specialist planmatig onderhoud. Neem voor meer informatie contact op met Joris Wassink, 06 – 250 460 70 of solliciteer via de website met een korte sollicitatiebrief en een actueel CV via onderstaande button. Een persoonlijkheidsanalyse maakt deel uit van de procedure.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden