Vacature: Projectcoördinator I&A (36 uur)

Publicatiedatum: 27-02-2018

Functieomschrijving

Wij zijn een moderne woningcorporatie die de klant op één heeft staan en investeert in de kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid van haar woningen. In de snel veranderende omgeving, is het van groot belang dat wij digitaal beschikken over actuele en juiste stuur- en verantwoordingsinformatie. Ook willen wij beschikken over moderne automatiseringstoepassingen. Om dit te realiseren, zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator I&A.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de informatievoorziening en rapportagestructuur binnen Plavei. Je eerste focus in deze functie is het realiseren van het fundament hiervoor. Na gedegen onderzoek, breng jij geautomatiseerde oplossingen in kaart en zorg je voor de juiste inrichting. Samen met de projectleider integratie en optimalisatie verbeter je continu onze werkprocessen en dienstverlening. Ook initieer je samenwerking met (regionale) corporaties en zorg je dat we beschikken over actuele en relevante I&A-kennis.

Verantwoordelijkheden:

 • Organiseren van betrouwbare informatievoorziening en beheren van rapportages in systemen
 • Analyseren, definiëren en doorleven van informatie en data, waarbij automatisering optimaal is ingezet
 • Coördineren, uitvoeren en borgen van ICT-projecten, waarbij het projectdoel wordt bereikt conform de KPI’s (tijd, budget en kwaliteit)
 • Adviseren van de organisatie op het gebied van procesmatige, organisatorische en projectmatige informatiseringsvraagstukken 
 • Organiseren van releasewisselingen van de diverse applicaties binnen Plavei, in samenwerking met gebruikersgroepen en medewerkers
 • Oppakken en vertalen van organisatorische- en IC-technische vraagstukken naar praktische toepassingen
 • Implementeren en borgen van een actueel informatiebeveiligingsbeleid, waarbij de rol van informatiebeveiliger is geborgd en de AVG is geïmplementeerd en wordt nageleefd
 • Fungeren als aanspreekpunt voor externe partijen waar automatisering is geoutsourcet
 • Medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van de rapportages

Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken wij een professional met visie op automatisering en informatisering. Je beschikt over natuurlijk leiderschap en uitstekende projectmanagementvaardigheden. Je bent dan ook in staat om diverse projecten te initiëren, te coördineren en tot een goed einde te brengen. Met jouw communicatieve vaardigheden ben je in staat om op een prettige en heldere wijze samen te werken met collega’s. Je bouwt bestendige werkrelaties op met andere corporaties en externe samenwerkingspartners. Je bent voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied en weet de vertaalslag te maken naar de juiste toepassingen binnen Plavei. Je weet zaken te plannen, te organiseren en overzicht te behouden.  

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau (bedrijfskunde/ICT)
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het implementeren en borgen van rapportagevraagstukken en automatiseringsoplossingen
 • Kennis van veranderprocessen en projectmanagement
 • Ambitie om tijd en energie te steken in je eigen ontwikkeling
 • Competenties: plannen en organiseren, organisatiesensitief, analytisch, overtuigingskracht, initiatief, leiderschap

Wie zijn we en wat kunnen we bieden?

Wij zijn een vooruitstrevende woningcorporatie met circa 40 medewerkers en ruim 4.000 wooneenheden, voornamelijk in de gemeente Montferland. Onze visie is het bieden van betaalbaar en plezierig wonen in een duurzame, kansrijke en leefbare omgeving, nu en in de toekomst. Dit bereiken wij door een efficiënte en transparante bedrijfsvoering en goede samenwerking. De maatschappelijke doelstellingen realiseren wij in samenwerking met huurders en samenwerkingspartners. Plavei stelt de woonbehoeften van klanten centraal en biedt daarbij een goede basisdienstverlening.

We hebben een modern organisatiemodel. Bij ons liggen verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Het organisatiemodel kent twee eenheden; de eenheid Klant en de eenheid Strategie, ondersteuning en specialisme.

Wij willen een topbedrijf zijn. Door structureel oog te hebben voor de ontwikkeling van de competenties en talenten van medewerkers, ontwikkelen wij ons als een ondernemende en professionele organisatie. Wij zoeken mensen die verantwoordelijkheid durven nemen en elke dag het beste uit zichzelf willen halen met als doel het goed te doen voor de klant.

Geïnteresseerd?

Siebert & Wassink Personeelsadvies verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de functie van Projectcoördinator I&A. Neem voor meer informatie contact op met Joris Wassink, 06 – 250 460 70 of solliciteer voor 14 maart via de website van Siebert & Wassink.

De eerste sollicitatiegesprekken worden gevoerd op 27 maart en vinden plaats op het kantoor van Plavei in Didam. De tweede gespreksronde is gepland op 5 april in de ochtend. Het afrondende gesprek vindt plaats op 9 april. Een persoonlijkheidsanalyse maakt deel uit van de procedure. We streven naar afronding van de procedure voor 1 mei.  

Deel deze pagina

Zoekt u iets anders?

Stel je vraag