Vacature: Projectcoördinator duurzaamheid (32-36 uur)

Publicatiedatum: 09-04-2018

We zoeken een visionair met passie voor duurzaamheid

Onze directeur-bestuurder wil geen tijd meer verloren laten gaan, bekijk zijn oproep op ons youtube-kanaal.  


Functieomschrijving

Plavei wil een van de meest duurzame woningcorporaties van Nederland worden. Met een energie-index van 1,57 zitten we nu in de middenmoot met ons woningbezit. Om aan onze eigen ambities en regel- en wetgeving te voldoen, moeten we grote stappen zetten. In de komende jaren investeren we flink in de verduurzaming van onze woningen. Komend jaar bouwen we 30 Nul-op-de-meterwoningen en krijgen honderden huurders een veel lagere energierekening, omdat we hun woningen isoleren en voorzien van duurzame installaties. Voor ons eigen kantoor en onze bedrijfsvoering  hebben we ook plannen. Er is dus werk aan de winkel bij Plavei. Daarom zoeken we een Projectcoördinator duurzaamheid.

De Projectcoördinator duurzaamheid initieert en coördineert interne en externe energetische en duurzaamheidsprojecten, monitort de voortgang en zorgt voor borging van het duurzaamheidsbeleid. Wij zoeken een collega met passie voor duurzaamheid. Iemand met een duidelijke visie en veel expertise. Kortom, een zelfstandige professional die onze duurzaamheidsdoelstellingen helpt te realiseren.

Verantwoordelijkheden: 
 • Adviseren van de organisatie over duurzaamheid en toe te passen technieken en concepten 
 • Initiëren, coördineren, aansturen en bewaken van duurzaamheidsprojecten
 • Ervoor zorgdragen dat Plavei beschikt over de toepassingsmogelijkheden van de meest recente (technische) ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid
 • Beheren en actueel houden van de energielabels van de huurwoningen
 • Informeren, inspireren en adviseren van Plavei-collega’s over het gekozen beleid en toe te passen technieken en concepten
 • Zowel intern als voor bewoners en samenwerkingspartners eerste aanspreekpunt voor duurzaamheidsvragen en -vraagstukken
 • Onderhouden van contacten met adviesbureaus
 • Vakinhoudelijke bijdrage leveren bij bewonersparticipatie, waardoor bij huurders draagvlak en enthousiasme ontstaat 
 • Projectleiding van monitoringstrajecten
 • Een bijdrage leveren aan de externe profilering van Plavei als duurzame corporatie

Wie zoeken we?

Ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en toe te passen energetische concepten? Dan past deze functie perfect bij jou!

We zoeken een kandidaat die duurzaamheid ademt. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op dit terrein en weet de verstaalslag te maken naar de praktijk. Je visie op duurzaamheid is vooruitstrevend. Je weet zelfs onze directeur-bestuurder hiermee te verrassen. Je creëert draagvlak en bent in staat anderen te enthousiasmeren. Je visie, enthousiasme en creativiteit weet je om te zetten in concrete plannen en projecten. Jij gaat een cruciale bijdrage leveren aan het verkleinen van onze CO2-footprint.


Wij vragen:
 • Afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van de installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde)
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Heldere visie op duurzaamheid en op de hoogte van actuele ontwikkelingen op dit thema
 • Kennis over het toepassen van techniek op het gebied van energetische maatregelen
 • Affiniteit met de maatschappelijke doelstelling van een woningcorporatie
 • Competenties: initiatief, visie uitdragen, luisteren, communicatief sterk, organisatievermogen, resultaatgericht en overtuigingskracht

Wie zijn we en wat kunnen we bieden?

Plavei is een vooruitstrevende woningcorporatie met circa 40 medewerkers en ruim 4.000 wooneenheden, voornamelijk in de gemeente Montferland. De visie van Plavei is het bieden van betaalbaar en plezierig wonen in een duurzame, kansrijke en leefbare omgeving, nu en in de toekomst. Dit bereiken we door een efficiënte en transparante bedrijfsvoering en goede samenwerking. Onze maatschappelijke doelstellingen realiseren we in samenwerking met huurders en samenwerkingspartners. We stellen de woonbehoeften van onze klanten centraal en bieden daarbij een goede basisdienstverlening.

Plavei kent een modern organisatiemodel. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Het organisatiemodel kent twee eenheden; de eenheid Klant en de eenheid Strategie, ondersteuning en specialisme.
We willen een topbedrijf zijn. Door structureel oog te hebben voor de ontwikkeling van de competenties en talenten van medewerkers, ontwikkelt Plavei zich als een ondernemende en professionele organisatie. We zoeken mensen die verantwoordelijkheid durven nemen en elke dag het beste uit zichzelf willen halen met als doel het goed te doen voor de klant.

Geïnteresseerd?

Geloof jij net als Plavei dat woningcorporaties een belangrijke rol hebben in het terugdringen van de CO2-uitstoot? Voor een betere aarde en een schoner milieu? En dat wij hierin het grote voorbeeld moeten zijn voor de rest van Nederland? Solliciteer dan nu.

Siebert & Wassink Personeelsadvies verzorgt de werving- en selectieprocedure voor de functie van projectcoördinator duurzaamheid. Neem voor meer informatie contact op met Joris Wassink, 06 – 250 460 70 of reageer met een korte sollicitatiebrief en een actueel CV via de sollicitatiebutton op de website.

 

 

Deel deze pagina

Zoekt u iets anders?

Stel je vraag