Over Plavei Actueel Laatste nieuws

Storing aan uw cv-ketel? Neem contact op met Energiewacht

Leestijd: 2 min

Wij hebben altijd gewerkt met meerdere bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en reparaties aan de cv-ketels in onze woningen. Dit gaat vanaf 1 januari 2022 veranderen.

Vanaf 1 januari 2022 verzorgt Energiewacht het onderhoud van de cv-ketels in al onze woningen 
Het bedrijf Energiewacht heette eerder GEAS. GEAS verzorgde al het onderhoud van de cv-ketels in Didam, Giesbeek en Angerlo. Vanaf 1 januari 2022 gaan zij het onderhoud van al onze cv-ketels verzorgen. 

Storing aan uw cv-ketel? Neem direct contact op met Energiewacht
U neemt contact op met Energiewacht op via 088 - 5553000. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U belt dus niet met Plavei als u een storing heeft aan uw cv-ketel. Onze cv-ketels zijn voorzien van stickers met de contactgegevens van het bedrijf erop waar onze bewoners naar toe mogen bellen met problemen. 

Bewoners ontvangen een brief 
De bewoners waarbij het gaat veranderen ontvangen van ons persoonlijk een brief. Bij deze brief zit een sticker van Energiewacht. We vragen de bewoners om deze sticker hun cv-ketel te plakken. Zit er nog een oude sticker op? Plak de nieuwe sticker er dan overheen.

Enkele uitzonderingen
We hebben enkele uitzonderingen. Woont u in één van onderstaande complexen? Dan belt u met Plavei bij een storing aan uw cv-ketel.

  • Angerlo: Molenveld 1-24 en Didamseweg 2+2a
  • Didam: Raadhuisstraat 7a t/m 7g, Lieve Vrouweplein, Meulenvelden en Nieuwe Meursweg
  • 's-Heerenberg: Klinkerstraat 31-39
  • Giesbeek: Binnenrijk
  • Westervoort: Hamerstaete
  • Zeddam: Hof van Varwijk 

Vragen? Stel ze gerust

Mail of bel ons: www.plavei.nl/contact