Over Plavei Actueel Laatste nieuws

Start bouw nieuwbouwappartementen Kerkstraat Didam

Leestijd: 2 min

Plavei bouwt aan de Kerkstraat in Didam 9 energiezuinige nieuwbouwappartementen. De realisatie van de appartementen heeft een vertraging opgelopen door de enorme drukte in de bouw.

Bouwbedrijf Klanderman is voor de vakantieperiode begonnen met het inrichten van het bouwterrein en het uitgraven van de locatie. Ook is het bouwbord geplaatst. Deze week gaan de boorpalen de grond in en start de werkelijke bouw.

De verwachting is dat de 9 appartementen in de zomer van 2019 klaar zijn en worden opgeleverd.

Energiezuinig, gasloos en elektrisch

De appartementen worden energiezuinig, gasloos en helemaal elektrisch.

Verhuur

De appartementen worden verhuurd via www.entree.nu. Om te reageren op de appartementen moet u ingeschreven staan bij Entree. Belangstelling? Schrijf u in voor de nieuwsbrief: https://www.plavei.nl/email/. Dit kan ook telefonisch of per mail. Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het project en wordt u tijdig geïnformeerd over de verhuur van de appartementen.

Timelapsefilm

Samen met Bergevoet heeft Plavei een timelapsefilm van de sloop van het voormalige pandje Bolder gemaakt. De film laat in een korte tijd het hele sloopproces zien. Zie hier het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=9_WV3-E2D10&feature=youtu.be

Vragen

Meer informatie over de nieuwbouwappartementen vindt u hier. U kunt ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen: www.plavei.nl/contact