Plavei verstuurt meer digitale post

Publicatiedatum: 17-11-2020

Het bedrijf Postex neemt binnenkort het grootste gedeelte van onze postverwerking over. Wat dit voor onze bewoners betekent? Eigenlijk niet zoveel. De enveloppen en brieven zien er straks iets anders uit en we gaan via Postex voortaan ook meer post per e-mail versturen.

Postex verzorgt zowel de digitale post als de post die in de brievenbus valt

Bewoners kiezen zelf hoe ze hun post het liefst willen ontvangen. Ontvangen bewoners nog graag een gewone brief? Dan blijft dat mogelijk. Toch versturen we de post het liefst per e-mail omdat je dan minder papier nodig hebt, wat weer goed is voor het milieu. Daarnaast is digitale post goedkoper. Het voordeel van digitale post voor onze bewoners is dat ze documenten altijd bij de hand hebben én in kunnen zien.

Hoewel we onze post het liefst digitaal versturen, begrijpen we dat niet iedereen digitaal vaardig is of dat er mensen zijn die de post gewoon in de brievenbus willen ontvangen. Geen probleem! 

Stap voor stap

Het wordt een geleidelijke overgang naar Postex. We beginnen met de brieven die we maandelijks versturen, zoals huurnota’s en aanmaningen. Daar komen geleidelijk steeds meer brieven bij. De huurverhogingsbrief die we in april versturen, gaat ook via Postex.

Binnenkort een e-mail

Bewoners waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, ontvangen binnenkort een e-mail van Postex. In deze mail geven bewoners aan hoe ze hun post willen ontvangen. Bent u bewoner en ontvangt u een e-mail? Geef dan aan hoe u het liefst post van Plavei wil ontvangen. Wilt u controleren welk e-mailadres van u bekend is? Log dan in via Mijn Plavei. Klopt het e-mailadres niet? Wijzig deze dan in Mijn Plavei. Is uw e-mailadres nog niet bij ons bekend, maar heeft u wel een e-mailadres? Geef deze dan door via www.plavei.nl/email.

Meer informatie leest u via www.plavei.nl/post

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden