Over Plavei Actueel Laatste nieuws

Plavei is beste (thuis)werkgever 2020 van de regio Gelderland

Leestijd: 2 min

Wij ontvingen deze week de award voor beste (thuis)werkgever 2020 in de categorie '20-50 medewerkers'! Precies een jaar nadat we door allerlei coronamatregelen werden gedwongen om vanuit huis onze werkzaamheden te organiseren.

Blijk van waardering 

De ‘Zo Werkt Het Award’ voor ‘Werkgever van het jaar’ is een blijk van waardering voor organisaties die net een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stukje aangenamer te maken voor hun werknemers. ‘Wat maakte jouw werkgever in 2020 zo bijzonder?’ Op deze vraag hebben onze eigen medewerkers massaal reageert. En we wonnen! Wat zijn we trots! Trots op deze prijs, maar vooral trots op hoe wij met al onze medewerkers in dit bijzondere jaar in verbinding bleven met elkaar, ondanks de afstand door het thuiswerken.

Van online koffiemomentjes met collega’s, een app-groep met quizjes, een bingo, een persoonlijke valentijnskaart en een Plavei muziek top 100 quiz. Naast deze activiteiten is aandacht voor onze medewerkers, vertrouwen bieden en ruimte geven voor ons essentieel. Vele mooie initiatieven die zijn gefaciliteerd om collega’s te blijven zien, horen en waarderen. En wat is dat laatste belangrijk gebleken afgelopen jaar. Deze prijs geeft aanleiding om hiermee door te gaan!

Deze prijs is uitgereikt door het platform Zo Werkt Het. Een initiatief van de mobiliteitsregio’s van Nederland.

We feliciteren ook alle andere winnaars!