Pak samen met uw buren uw achterpad aan én ontvang van ons een cadeau!

Publicatiedatum: 31-05-2021

Ziet u tijdens een wandeling een slecht onderhouden achterpad van Plavei? We zouden het fijn vinden als u dit aan ons doorgeeft. Dit mag per e-mail of telefonisch. Dan kunnen we actie ondernemen! Twijfelt u of een achterpad van Plavei is? Neem dan voor de zekerheid toch contact op.

Een goed onderhouden achterpad is de verantwoordelijkheid van de huurder

Onze bewoners hebben verschillende rechten en plichten. Huurt u van ons een eengezinswoning met een achterpad? Dan bent u als huurder verplicht om dit achterpad goed en netjes te houden. Hoe een verzorgd achterpad eruit ziet? Er staan in ieder geval geen spullen en het onkruid en andere sprietjes zijn verwijderd.

Ga aan de slag met uw buren én win!

Hoe leuk is het om samen met uw buren uw eigen achterpad netjes te maken? Het is inmiddels volop lente en het zonnetje wordt steeds warmer. Samen aan de slag is leuker dan alleen. Pak de schoffel erbij en organiseer een moment om samen met uw buren de handen uit de mouwen te steken. Wij zien graag dat buren samen aan de slag gaan, zodat al onze achterpaden er straks weer goed bij liggen. Daarom verrassen we bewoners die dit doen met een leuk en verrassend cadeau.

Wat moet u doen?

Stuur ons een voor en na foto van uw achterpad én een foto dat u samen met uw buren aan het werk bent. Vermeld daarbij uw adres en die van uw buren. Dit mag via infoplaveinl. Doe dit voor 1 augustus. De winnaar maken we bekend via onze Facebookpagina en krijgt van ons een persoonlijk berichtje.

Succes en veel plezier! 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden