Over Plavei Actueel Laatste nieuws

Geslaagde feestelijke opening van Waverlo!

Leestijd: 2 min

Op woensdag 6 april was het dan zover: de officiële opening van de verbouwde begane grond van Waverlo in Didam. Afgelopen jaren zijn er met verschillende partijen samen plannen gemaakt en is er hard gewerkt. Nu is het klaar: een vernieuwd en groen Waverlo. De bibliotheek is verhuisd naar Waverlo en Liemerije heeft haar activiteiten uitgebreid met onder andere meer dagbesteding en een horecavoorziening. We zijn trots! Trots dat het samen met Bibliotheek Montferland, Liemerije en andere partijen gelukt is om een mooie nieuwe invulling te geven aan dit pand. Ook onze bewoners en commerciele huurders en andere gebruikers van Waverlo bedanken we, ze hebben afgelopen jaar toch best wel overlast ervaren. En dat hebben we gevierd!

Officiële opening

Burgemeester de Vries opende Waverlo officieel door de onthulling van een kunstwerk dat gemaakt is door Ineke van Geemen-Reuling. Een échte Didammer. Na de opening werden de genodigden in groepjes rondgeleid langs de verschillende ruimtes in Waverlo. Ze gingen onder andere langs Bibliotheek Montferland en al haar activiteiten en de activiteitenbegeleiding van Liemerije. Daarna waren er lunchhapjes en een borrel.

Waverlo is een mooie en bruisende ontmoetingsplek geworden waar bewoners, familie van bewoners, bibliotheekbezoekers, inwoners van Didam en eigenlijk iedereen van harte welkom is. Voor een broodje, koffie en/of een goed boek. Of misschien wel bij één van de activiteiten van de SSK. Bent u al geweest? Neem gerust eens een kijkje!

Benieuwd wat De Gelderlander erover zegt? Lees het in dit artikel.