Geen objecten gevonden

Energiebesparende maatregelen voor onze bewoners

Publicatiedatum: 09-11-2021

Bijna iedereen beseft dat we duurzaam om moeten gaan met onze omgeving. We helpen onze bewoners daarom graag met energie besparen. Door energie te besparen, bespaart u direct op uw energierekening! 

Gratis energiebespaarbox voor bewoners gemeente Montferland

Samen met de gemeente Montferland en AGEM Energieloket hebben we een energiebespaarbox samengesteld ter waarde van zestig euro. Onze bewoners in de gemeente Montferland ontvangen deze gratis. De energiebespaarbox bevat producten waarmee u eenvoudig kunt besparen op de energiekosten. Half november valt er bij onze bewoners die wonen in de gemeente Montferland een brief in de brievenbus met daarin een persoonlijke code. Met deze code kan de energiebespaarbox online worden besteld en vervolgens gratis worden opgehaald in de gemeente. 

Persoonlijke code ontvangen? Neem een kijkje op www.agem.nl/energiebespaarbox en reserveer hier uw box. U kiest uit 4 verschillende boxen. Er is een beperkt aantal pakketten beschikbaar en dus geldt: op=op.

Vragen over de brief? Neem dan contact op met de klantenservice van AGEM energieloket en bel: 0314- 820 360.

Cadeaubon voor bewoners gemeente Zevenaar

Bewoners uit de gemeente Zevenaar ontvangen in samenwerking met de gemeente Zevenaar, het Regionaal Energieloket en ons een gratis cadeaubon ter waarde van 70 euro. Deze is te gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Deze bon is in te wisselen bij één van de deelnemende webshops of winkels in uw buurt. De cadeaubon vraagt u zelf aan via: Regionaalenergieloket.nl/cadeaubon.

Bewoners ontvangen binnenkort een brief. Vragen over de brief? Neem dan contact op met de klantenservice van Regionaal Energieloket via 088 - 525 4110. 

Deel deze pagina