Over Plavei Actueel Laatste nieuws

Dag van het Huren: bedankt voor uw komst!

Leestijd: 1 min

Zaterdag 7 oktober was de Dag van het Huren. Plavei ging naar Angerlo, Didam, Zeddam, Kilder, Beek, ’s-Heerenberg, Stokkum, Braamt, Loil, Nieuw-Dijk, Giesbeek, Azewijn en Lathum. In elke kern stonden de medewerkers een tot twee uren om huurders en andere bezoekers te ontvangen met koffie en lekkers en een duurzaam cadeau. Ondanks het slechte weer, kwamen toch nog veel huurders even langs. Bedankt voor uw komst! We kijken terug op een fijne middag.

In gesprek

We gingen met huurders in gesprek en haalden op verschillende thema, zoals Klant centraal (wat verstaat u als huurder daar onder) en digitale dienstverlening input op. Plavei gaat de komende jaren flink investeren in duurzaamheid en had voor elke bezoekende huurder een LED-lamp. Voor de kinderen in de buurt was er een leuke kleurbouwplaat en een kleine attentie.

Winnaar prijsvraag

Via de website kunnen huurders van Plavei ook de prijsvraag invullen en kans maken op € 100 korting op de huur van de maand november. De prijs is gewonnen door meneer Le. Zijn zoon haalde de prijs op woensdag 11 oktober op.