Over Plavei Actueel Laatste nieuws

Actuele informatie rondom corona

Leestijd: 3 min

Het einde is ein-de-lijk in zicht! Het vaccineren gaat hard en de besmettingscijfers en het aantal mensen dat met corona in het ziekenhuis zijn opgenomen dalen flink. De overheid heeft daarom versoepelingen doorgevoerd. Met de nieuwe versoepelingen hervatten wij onze dienstverlening weer! Hierbij houden wij ons uiteraard aan de regels van het RIVM en de rijksoverheid. We zijn blij dat we onze dienstverlening weer meer kunnen opstarten. Wel is het belangrijk om voorzichtig te blijven. De gezondheid en veiligheid van onze bewoners én medewerkers vinden wij belangrijk.

Vanaf 1 juli openen onze kantoren op afspraak

Veel woonzaken regelt u gemakkelijk online of telefonisch. Is het niet mogelijk om uw zaken online te regelen of heeft u liever face to face contact? Dan mag u altijd langskomen op kantoor. Maak van te voren wel even een afspraak. Zo weten we dat u komt en hebben we alle tijd én aandacht voor u. Ook voorkomt dit teveel bezoekers bij onze balie.

Bezoekt u ons kantoor? Houd u zich dan aan de 1,5 meter afstand en desinfecteer uw handen voordat u binnenstapt. Heeft u last van verkoudheid- of griepklachten? We vragen u dan om niet binnen te komen.

Reparatieverzoeken en groot onderhoudwerkzaamheden worden uitgevoerd

Onze onderhoudsmedewerkers en aannemers voeren alle werkzaamheden uit. Dit houdt in:  

  • Reparatieverzoeken worden uitgevoerd. Het inplannen van een reparatieverzoek gaat heel eenvoudig via Mijn Plavei. Of bel of mail ons.
  • Groot onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Benieuwd of uw woning op de planning staat voor groot onderhoud dit jaar? Vul uw postcode en huisnummer in en kom erachter.
  • BKT (badkamer, keuken en toilet) renovaties worden opgepakt. Heeft u afgelopen jaar een aanvraag gedaan voor een nieuwe badkamer, toilet en/of keuken? Het kan zijn u hierop nog even moet wachten. We hebben veel aanvragen ontvangen. We beginnen met de bewoners die het langst geleden een aanvraag hebben gedaan. Zo werken wij een lijstje af.
  • Vastgoedprojecten worden uitgevoerd. 

We gaan weer op bezoek bij bewoners thuis

Afgelopen jaar zijn we weinig bij bewoners thuis geweest. We probeerden zoveel mogelijk telefonisch of digitaal afspraken te maken. Omdat we liever persoonlijk met onze bewoners in contact zijn, zijn we blij dat we steeds meer weer op huisbezoek komen. Wel vragen we vooraf toestemming aan u als bewoner.

Ook gaan we weer op bezoek bij onze trouwe huurders én verrassen we behulpzame buurtjes met een leuke verrassing.

Vragen? Stel ze per mail via infoplaveinl of neem telefonisch contact op: 0316 – 29 66 00.

Tot heel snel!