Geen objecten gevonden

Online bewonerspanel

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt en dat u interesse heeft in ons online bewonerspanel! Om alle huurders een stem te geven, hebben wij een online bewonerspanel. U kunt zich aanmelden voor het panel als u huurder ben van Plavei. We willen graag dat u als huurder tevreden bent én fijn en prettig woont. Daarom willen we graag weten hoe u denkt over verschillende zaken. Uw mening vinden we belangrijk. Het bewonerspanel denkt via (korte) online vragenlijsten met ons mee over allerlei onderwerpen. Zo weten wij wat u van bepaalde zaken vindt en kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Doe mee!

Er zijn verschillende redenen om u aan te melden voor ons online bewonerspanel:

  • U laat uw mening horen. Met uw wensen en meningen kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren, beleid aanpassen en/of inspelen op toekomstige ontwikkelingen.
  • Meedoen is heel gemakkelijk. Dat kan achter uw computer, tablet of telefoon. Op een tijdstip dat voor u goed uitkomt. U ontvangt ongeveer 2 tot 4 keer per jaar een e-mail van ons met een digitale enquête. Het invullen van de enquête duurt gemiddeld 10-15 minuten.
  • U kiest per onderzoek of u deel wilt nemen.
  • We houden u op de hoogte van de uitkomsten van de onderzoeken. We vertellen u wat we met de resultaten gaan doen.
  • Per onderzoek maakt u kans op een leuke prijs.

Hoe meer bewoners hun mening geven, hoe beter!

Om mee te kunnen doen hebben wij een aantal achtergrondgegevens van u nodig. Wij vragen om deze gegevens zodat we ook de mogelijkheid hebben om een onderzoek niet bij alle panelleden uit te zetten maar bijvoorbeeld alleen bij ouderen of jongeren. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, anoniem verwerkt en uitsluitend gebruikt voor het online bewonerspanel van Plavei. 

Meld u aan door hieronder uw gegevens in te vullen. 

Aanmelden online bewonerspanel

Deel deze pagina